-

-

15 Οκτ 2010

ΠΑΡ΄ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ……………(του ΜΑΚΗ ΖΑΧΑΡΗ)

ΒΑΛΕ ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗ
ΜΑΥΡΙΣΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟ
ΨΕΥΤΟΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

Αιγαλιώτη και Αιγαλιώτισσα,

Σε αυτές τις εκλογές σου δίνεται η δυνατότητα να σηκώσεις το ανάστημα σου και να πάρεις την τύχη της πόλης μας στα χέρια σου. Μην τους κάνεις την χάρη και σκύψεις το κεφάλι, σε αυτούς που ενώ με την πολιτική τους ευθύνονται για τα προβλήματα τα δικά σου και της πόλης σου, σε βλέπουν σαν πελάτη (σαν κοροΐδο δηλαδή), σε αυτούς που σου πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και εμπορεύονται τα όνειρα και τις ελπίδες σου, σου υπόσχονται προεκλογικά τα πάντα και μετά σου γυρνούν την πλάτη. Αυτή την φορά ας προσέξεις πριν αποφασίσεις για να μην το μετανιώσεις ξανά.

Ας δούμε κάποιους από τους πολλούς λόγους που πρέπει να καταψηφίσεις τη Διοίκηση του κ. Καλογερόπουλου :


1. Γιατί είναι ο μόνος Δήμαρχος που θα μείνει στην ιστορία της πόλης για το έργο που δεν έκανε.
2. Γιατί είναι ο μόνος Δήμαρχος που εφόσον δεν είχε έργο να παρουσιάσει, μας παρουσίασε στις προηγούμενες εκλογές μακέτες και αφίσες για τους πυλώνες της ΔΕΗ που θα έφευγαν και για την κατασκήνωση της Ραφήνας που από το 2007 θα πήγαιναν τα παιδιά μας
3. Γιατί είναι ο μόνος Δήμαρχος που παράτυπα ξεκίνησε προεκλογικά τον Σεπτέμβρη του 2006 και μετεκλογικά –παγκόσμια πρωτοτυπία- συνέχισε διαγωνισμό για την πρόσληψη 259 μονίμων στον Δήμο Αιγάλεω και ακόμα δεν έχει προσλάβει κανένα. Παίζοντας με την αγωνία για εύρεση εργασίας 12.000 συνανθρώπων μας που έκαναν αίτηση εκ των οποίων περίπου 3.000 συνδημότες μας. Για όσους δεν προλάβαιναν να κάνουν αίτηση εμπρόθεσμα πριν τις εκλογές δόθηκε και παράταση μετεκλογικά για να μην χαθεί η πελατεία και να είναι πιο αποτελεσματικό το εμπόριο ελπίδας
4. Γιατί είναι ο μόνος Δήμαρχος που έχει δημιουργήσει στρατιά κυλιόμενης ανεργίας, κρατάει όμηρους σχεδόν 3.000 ανθρώπους μοιράζοντας την ανεργία με τρίμηνα και τετράμηνα διαλείμματα εργασίας χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια, χωρίς διαπαραταξιακή επιτροπή αξιολόγησης των προσλήψεων.
5. Γιατί είναι ο μόνος Δήμαρχος που κατάφερε να υπερχρεώσει το Δήμο για να καλύψει μόνο τις λειτουργικές ανάγκες και τις ρουσφετολογικές προσλήψεις. Έλαβε συνολικά δάνεια 22.000.0000 ευρώ, ο Δήμος έχει χρέη πάνω από 35.000.000 και χρειάζεται κάθε χρόνο να πληρώνει για τοκοχρεωλύσια τουλάχιστον 3.500.0000 ευρώ
6. Γιατί είναι ο μόνος Δήμαρχος που δεν έχει αγοράσει γη, αντιθέτως αποχαρακτήρισε κιόλας οικόπεδο της οικογένειας Μερκουράκη.
7. Γιατί είναι ο μόνος Δήμαρχος που ενώ είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Ν.Δ. το παίζει ανεξάρτητος και μόνο Αιγάλεω θέλοντας να ψαρεύει στα θολά νερά. Ενώ τόσο από την θέση του Δημάρχου όσο και του πρόεδρου της ΤΕΔΚΝΑ έχει ελάχιστα διαχωρίσει την θέση του από τις κεντρικές πολιτικές του κόμματος της ΝΔ που τον στήριξε και ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό και αυτό για την όξυνση της σημερινής κρίσης και ιδιαίτερα για τα προβλήματα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Άλλωστε δεν υπάρχει κοινωνική εκδήλωση της παράταξης του (ακόμη και στις πίτες) που να μην έχει μετατραπεί σε πασαρέλα πρώην, νυν και υποψηφίων υπουργών, βουλευτών ακόμη και αρχηγών του κόμματος της ΝΔ.
8. Γιατί είναι ο μόνος Δήμαρχος που το ανεξάρτητο προφίλ του δεν το στηρίζει σε προγραμματικές συμφωνίες αλλά σε αμφιλεγόμενες μετεγγραφές από άλλους πολιτικούς χώρους, φροντίζοντας να τους ανταμείβει κατάλληλα !!!
9. Γιατί είναι ο μόνος Δήμαρχος που χρησιμοποίησε την αγαπημένη ομάδα της πόλης μας το ιστορικό Αιγάλεω σαν εφαλτήριο για τον Δημαρχιακό θώκο, και όταν το παιχνίδι άρχισε να χάνεται δεν δίστασαν με πλαστές συγχωνεύσεις να καταργήσουν το όνομα, τα σύμβολα και χρώματα της ομάδας μας, να παραχωρήσουν το γήπεδο στον Ηλυσιακό, με τελικό αποτέλεσμα με όλα αυτά τα τερτίπια να φθάσουν να ρίξουν την ομάδα στη Δ΄ Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία και στην αναξιοπιστία. Σήμερα πάλι παρουσιάζονται σαν σωτήρες της ομάδας αυτοί που τόσα χρόνια θήτευσαν ακόμη και σαν Πρόεδροι ή αντιπρόεδροι στο πλευρό του Μητρόπουλου και οδήγησαν την ομάδα σε αυτό το σημείο.
10. Γιατί είναι ο μόνος Δήμαρχος που εν μέσω κρίσης σκορπάει χρήματα σε κακόγουστες φιέστες και επαρχιώτικες εκδηλώσεις (καρναβάλι, καρουσέλ κτλ.) .
11. Γιατί είναι ο μόνος Δήμαρχος που αδιαφόρησε για το περιβάλλον, κατήργησε το φόρο περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων των μεγάλων επιχειρήσεων, απογύμνωσε το ενοχλητικό πράσινο από το κέντρο, εγκατέλειψε το κέντρο της πόλης στην ασυδοσία της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ και αφού δεν διεκδίκησε τα αντισταθμιστικά οφέλη, έρχεται υποκριτικά με πινακίδες παρωδία να βγαίνει προσωπικά παραπονεμένος και να μαλώνει μάλιστα την εταιρεία γιατί 7 χρόνια δεν έκανε τίποτα?

Αιγαλιώτη και Αιγαλιώτισσα,
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κ. Καλογερόπουλος είναι ένας Δήμαρχος που η μόνη θετική προσφορά του στην πόλη μας θα είναι η απομάκρυνση του από την Δημοτική Αρχή. Όμως αυτό είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την εμπιστευθείς σε κανένα άλλο. Είναι μόνο δική σου υπόθεση να βάλεις τέρμα στα ψέματα. Όχι άλλη χαμένη τετραετία.
Δώσε με την ψήφο σου την Δημοτική Αρχή σε αυτούς που έχουν όραμα και πρόγραμμα για την κοινωνική ανάπτυξη της πόλης. Για να γίνουμε περήφανοι για το Αιγάλεω ως πόλη κοινωνικής αλληλεγγύης, με σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο, με αξιοκρατία και αξιοπρέπεια για τους εργαζόμενους στο Δήμο, με αγάπη στον απλό πολίτη και φροντίδα για την ικανοποίηση των καθημερινών αναγκών του. Ψήφισε την Ανάπλαση Αιγάλεω με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Μπίρμπα.


ΜΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΗΣ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ