-

-

16 Σεπ 2011

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΔΥΤΙΚΑ

Συμμετέχουμε στην πρωτοβουλία πολιτών "Διεκδικούμε το ΜΕΤΡΟ Δυτικά" και καλούμε όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση-εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011, ώρα 7:00μμ. - 8:30 μμ. στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ Συντάγματος. Η επέκταση του ΜΕΤΡΟ μας αφορά όλους και επηρεάζει άμεσα την ποιότητα της ζωής μας.
Ακολουθεί η πρόσκληση των διοργανωτών.


"Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 16-22 Σεπτεμβρίου ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. Χαϊδαρίου και η Πρωτοβουλία πολιτών "Διεκδικούμε το ΜΕΤΡΟ ΔΥΤΙΚΑ" διοργανώνουν συγκέντρωση - εκδήλωση "στην καρδιά του τέρατος", στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ του Συντάγματος με αίτημα να λειτουργήσουν οι σταθμοί του ΜΕΤΡΟ ΔΥΤΙΚΑ.

Ο σταθμός του Χαϊδαρίου/Αγία Μαρίνα ήταν να παραδοθεί το 2008. Έχουν περάσει τρία χρόνια και κανείς δεν μπορεί να δεσμευτεί για το... πότε πρόκειται να λειτουργήσει. Η απάντηση της εταιρείας ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ και της νεοσύστασης ΣΤΑΣΥ είναι ότι "υπάρχει πολιτική εμπλοκή με τη SIEMENS".

Η δική μας απάντηση είναι ότι "Η εξουσία έχει εμπλακεί με τη SIEMENS", "εμείς δεν τα φάγαμε μαζί" "απαιτούμε να λειτουργήσουν οι σταθμοί του ΜΕΤΡΟ στο Χαϊδάρι/Αγία Μαρίνα και στο Περιστέρι, Ανθούπολη.

Σας καλούμε να στηρίξετε τον αγώνα μας.