-

-

11 Ιουν 2012

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΜΑΤΙΟΘΗΚΗΣ (+ΦΩΤΟ)


Στις 31 Μαΐου 2012 ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος λειτουργίας της Ιματιοθήκης της παράταξής μας. Στους χειμερινούς μήνες που προηγήθηκαν παραλάβαμε εκατοντάδες ρούχα και κλινοσκεπάσματα από συμπολίτες μας που τα έδωσαν ως βοήθεια προς αυτούς που δυσκολεύονται σε αυτή τη σκοτεινή εποχή. Αντίστοιχα, εμείς τα παραδώσαμε σε όποιον είχε ανάγκη και τα ζητούσε, μεταξύ των οποίων δεκάδες μετανάστες που βρίσκονταν σε δεινή θέση.

Πριν δώσουμε ραντεβού για το δεύτερο κύκλο στις αρχές του Οκτώβρη, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους είχαν την ευγένεια να προσφέρουν τα ρούχα και τα κλινοσκεπάσματα. Ιδιαίτερα όμως θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της παράταξής μας Αλεξάνδρα Γάσπαρη, Ανδρέα Γεωργόπουλο, Χρυσούλα Δοξάκη, Μαίρη Εμμανουηλίδου, Χριστίνα Κούρκουλα, Λίτσα Λιούλια, Γιάννα Μουτάφη και Ελένη Μπάστα, που στις δύσκολες αυτές μέρες αψήφησαν τον καθημερινό αγώνα της επιβίωσης και αφιέρωσαν εκατοντάδες εργατοώρες κάθε Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή επί μήνες, για τη συνεπή λειτουργία της ιματιοθήκης.

Ας προσπαθήσουμε όπως μπορεί ο καθένας, με τις μικρές ή μεγάλες δυνάμεις του, να γίνει το Αιγάλεω «πόλη κοινωνικής αλληλεγγύης».

Στέλιος Βασιλειάδης
Γραμματέας