-

-

24 Οκτ 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 20131024



Πραγματοποιήθηκε χθες 23.10.13 το προγραμματισμένο Ανοιχτό Γενικό Συμβούλιο της παράταξης με θέματα την έγκριση των επικαιροποιημένων προγραμματικών θέσεων, την πρόταση του Γενικού Συμβουλίου για τον επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο, την εκλογική τακτική και τη διεύρυνση του σώματος του Γενικού συμβουλίου με νέα μέλη. Συμμετείχαν περίπου το 100% των μελών του, καθώς και πλήθος φίλων και υποστηρικτών της Ανάπλασης, γεμίζοντας το Πν. Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος».
Εγκρίθηκε ομόφωνα η πρόταση της Γραμματείας για τις προγραμματικές θέσεις και την εκλογική τακτική, ενώ έγιναν αρκετές παρατηρήσεις και προτάσεις, οι οποίες θα ενσωματωθούν και θα τεθούν προς έγκριση από το ανώτατο όργανο της παράταξης, τη Γενική Συνέλευση, που θα συνεδριάσει την 18.11.13.
Η ομόφωνη πρόταση της Γραμματείας για επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Μπίρμπα, εγκρίθηκε από το Γεν. Συμβούλιο ομόφωνα με ένα λευκό. Η απόφαση αυτή του Γενικού Συμβουλίου θα τεθεί επίσης προς έγκριση από τη Γενική Συνέλευση, όπου και θα οριστικοποιηθεί η υποψηφιότητα για τη δημαρχιακή θέση.
Τα νέα μέλη του Γενικού Συμβουλίου που καλωσορίστηκαν από τον επικεφαλής και το προεδρείο, έκαναν ήδη τις παρεμβάσεις τους για πολλά επίκαιρα θέματα.

Για το προεδρείο
του Γεν. Συμβουλίου της 23.10.13
ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ