-

-

14 Νοε 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
-      
  Επειδή με ευθύνη της διοίκησης δεν έχουμε ψήφισμα καταδίκης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα είναι προφανές ότι δεν μπορούμε να έχουμε ψήφισμα καταδίκης για τους δυο νεαρούς χρυσαυγίτες.
Δηλώνουμε ότι αποτελεί ύψιστο έγκλημα, απόλυτα καταδικαστέο η αφαίρεση της ζωής οποιουδήποτε. Ιδιαίτερα δε δυο νέων ανθρώπων με βάση την ναζιστική λογική της συλλογικής ευθύνης που θιασώτες της είναι οι δράστες ανεξάρτητα του ιδεολογικού επιχρίσματος που θα χρησιμοποιήσουν.
Αυτό βέβαια σε καμία περίπτωση δεν συμψηφίζει, ούτε παραγράφει την εγκληματική δραστηριότητα των ταγμάτων εφόδου της Χ.Α.
-        ΕΡΤ  Η αντιδημοκρατική εκτροπή την μνημονιακής συγκυβέρνησης με το μαύρο, που την χαρακτηρίζει , στην δημόσια τηλεόραση ολοκληρώθηκε με τις χειροπέδες στην είσοδο του Ραδιομεγάρου. Αφού ολοκλήρωσε νομοθετικά την συνέχεια από το 1989 της τζάμπα παραχώρησης στους διαπλεκόμενους με αυτην μεγαλοκαναλάρχες και προστάτες της, χαρίζοντας τους 180.000.000 € το έτος όπως έχουν προϋπολογίσει από το 2010 οι τροϊκανοί. Η εισβολή και η παράνομη σύλληψη ενώπιον μάλιστα εισαγγελέα, εργαζόμενων και η σε συνέχεια ελευθέρωσης της χωρίς κατηγορία από την ΓΑΔΑ, η επιτόπου επιστράτευση άσχετων εργαζόμενων για παράδοση υλικού δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ σε πρόσωπα χωρίς εξουσιοδοτήσεις, ολοκληρώνει το παζλ της «νομιμοποίησης» που εφαρμόστηκε, κατά τον φαιδρό κυβερνητικό εκπρόσωπο.
Το διεθνές ρεζίλι της χώρας ολοκληρώθηκε.

Έχει παρέλθει προ πολλού η ώρα που θα έπρεπε να έχουν φύγει, είναι εθνική ανάγκη η άμεση δημοκρατική ανατροπή τους από ειρηνικούς, μαζικούς, ενωτικούς, κοινωνικούς αγώνες.