-

-

22 Σεπ 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 13/9/2010

Στην συνεδρίαση της 9/9/2010 η παράταξη μας έθεσε στην διοίκηση Καλογερόπουλου τα ακόλουθα ερωτήματα:

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

1. για την ΟΜΑΔΑ του ΑΙΓΑΛΕΩ
Η εμπλοκή του κ. Δημάρχου στα διοικητικά της ομάδας είναι ατομική ή θεσμική? Κι αν είναι θεσμική σε τι υποχρεώσεις δεσμεύεται ο Δήμος? Επίσης υπάρχει περίπτωση διεκδίκησης από το Δήμο χρηματικού ποσού από τους πιστωτές της ΠΑΕ του κ. Μητρόπουλου ,μια που είμαστε μέτοχοί της? Σε αυτή την περίπτωση, έχει προβεί σε ενέργειες περιφρούρησης των συμφερόντων του Δήμου και ποιες?

2. για τις ΟΦΕΙΛΕΣ σε ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ & ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ
Μετά την εξάντληση του δανείου των 6.000.000 € .Τι ποσό οφείλουμε ακόμη σε μόνιμους και συμβασιούχους υπαλλήλους και πότε σχεδιάζει να τους πληρώσει? Ποιο είναι το υπολειπόμενο ύψος οφειλών σε προμηθευτές? Αν θα χρειαστεί ως φαίνεται και νέο δάνειο πότε θα ξεκινήσει την διαδικασία και ποιο το ύψος?


3. για την ακύρωση του MALL(Βωβού) – ΕΛΑΙΩΝΑ
Πόσο προώθησε την απόφαση του Δημ. Συμβουλίου, που πάρθηκε με εισήγησή μας? Σε ποιες ενέργειες έχει προβεί για την υλοποίηση της? Αν θα επισκεφθούμε την υπουργό , ως Δημ, Συμβούλιο, όπως είχε δεσμευθεί ο κ. Δήμαρχος? Τι σχεδιάζει για την κινητοποίηση της πόλης?

4. για την ΑΠΟΓΡΑΦΗ του 2011
Σας το είχαμε επισημάνει και τον Μάιο. Τι προτίθεται να κάνει η Διοίκηση και πότε θα ξεκινήσει καμπάνια, ώστε να μείνουν όλοι οι Αιγαλιώτες, σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα για το οικονομικό μέλλον του Δήμου?

5. για το πρόβλημα συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης στο Άνω Λιούμη
Επειδή υπάρχει έντονο πρόβλημα μετακίνησης με λεωφορείο των Αιγαλεωτών (από την πλατεία Παπάγου και προς το Χαϊδάρι.) Σχεδιάζει η Διοίκηση την τροποποίηση γραμμής της Δημ. Συγκοινωνίας και την επαναφορά της αφετηρίας των λεωφορείων των ΤΕΙ Αθήνας?

6. για την πλατεία δίπλα στο 1ο ΚΑΠΗ (Θηβών)
έχει εγκαταλειφθεί, η μισή ποτίζεται και η μισή έχει ξεραθεί. Τι προτίθεται να κάνει η Διοίκηση?

7. για την οδοσήμανση στην οδό Παξών
δεν έχει κανένα στοιχείο σήμανσης με αποτέλεσμα να υπάρχει ελλιπής εξυπηρέτηση των κατοίκων της. Τι προτίθεται να κάνει η Διοίκηση?

8. για την επείγουσα ανάγκη ύπαρξης ειδικών κάδων ιατρικών αποβλήτων στη νέα μονάδα νεφρού επί της Θηβών
Δεν υπάρχουν ειδικοί κάδοι απορριμμάτων (ιατρικά απόβλητα) και οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι καταλήγουν σε κοινούς κάδους απορριμμάτων, ιδίοις όμμασι είδαμε μεγάλες μαύρες σακούλες που μύριζαν. Τι προτίθεσθε να κάνετε για την αντιμετώπιση αυτής της βιολογικής βόμβας για την Δημόσια Υγεία?