-

-

8 Ιουν 2011

ΚΡΙΜΑ...

Κρίμα,

Μια απόφαση, μετά από πρόταση της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ* και ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για δράσεις περιβαλλοντικού εθελοντισμού και υπεράσπισης του δημόσιου χώρου έμπρακτα από τους πολίτες, αφού δεν προπαγανδίσθηκε σοβαρά για να έχει ουσιαστική συμμετοχή η τοπική κοινωνία, οικειοποιήθηκε, προς δόξα των παλαιάς κοπής μικροπαραταξιακών αντιλήψεων της, από την δημοτική αρχή (χωρίς κεφαλαία) και την παράταξη της**.

«Συγχαρητήρια…»
Δημήτρης Μπίρμπας


*Σημείωση διαχειριστή: Αναφέρεται σε πρόταση που κατατέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο (7.4.2011)
** Σημείωση διαχειριστή: Αναφέρεται σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Δημοτική Παράταξη "Αιγάλεω Νέα Εποχή" 5.6.2011 και αναγνώστηκε στον ιστοτόπο http://www.athlometro.blogspot.com/ με το παρακάτω περιεχόμενο:
Τα μέλη και τα στελέχη της Δημοτικής Παράταξης «ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» έδωσαν μαζικά το παρόν ανταποκρινόμενοι μαζί με άλλους Δημότες στο κάλεσμα του ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΡΔΑΡΑ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Περιβάλλοντος.
Ο εθελοντικός καθαρισμός στον Άγιο Ελευθέριο (περιοχή Ντόιτζ) και στο Άλσος (Μπαρουτάδικο) έφερε αποτελέσματα αφού μαζεύτηκαν αρκετοί τόνοι σκουπιδιών.
Πιστεύουμε ότι η ευαισθησία αυτή δεν πρέπει να είναι επετειακή, αλλά καθημερινά να φροντίζουμε όλοι μαζί για να είναι η ΠΟΛΗ μας καθαρή.
Ας ξεκινήσουμε από το πεζοδρόμιο που είναι μπροστά στην πόρτα μας, ας ρίξουμε λίγο νερό στο δέντρο που είναι μπροστά στο μαγαζί μας και να μη ξεχνάμε η προστασία του περιβάλλοντος είναι φροντίδα για την ίδια τη ζωή μας, για τη ζωή των παιδιών μας.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»