-

-

16 Μαΐ 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 20140515 - Η ομιλία Δ. Μπίρμπα στην κεντρική συγκέντρωση της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ (Α' Κυριακή) (+photo & video)


Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ χθες Παρασκευή 15 Μαΐου 2014 στην πλατεία Ελ. Βενιζέλου (Μετρό Εσταυρωμένος) ξεπέρασε και την πιο αισιόδοξη πρόβλεψη, καθώς η προσέλευση των συνδημοτισσών και συνδημοτών μας ήταν πρωτοφανής για τα δεδομένα προεκλογικής συγκέντρωσης στην πόλη μας εδώ και πολλά-πολλά χρόνια. Στη συγκέντρωση μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν η υποψήφια
περιφερειάρχης Αττικής κ. Ρένα Δούρου, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης και Νάσος Αθανασίου και ο πρώην δήμαρχος της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ Γιάννης Μυστακόπουλος. Μετά την ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Μπίρμπας κάλεσε στην εξέδρα τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης, μεγάλη πλειοψηφία των οποίων νέοι και νέες, και σε ενθουσιώδες και πανηγυρικό κλίμα όλοι νιώσαμε ότι μια καινούρια σελίδα ξεκινά για την πόλη μας, μια εποχή όπου η οργή και η αγανάκτηση θα μετατραπεί σε ελπίδα και αγώνα για ένα καλύτερο αύριο.




Ακολουθεί η ομιλία του Δημήτρη Μπίρμπα:

Aγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συγκλονιστική σημερινή παρουσία σας, που επιβεβαιώνει το μήνυμα νίκης και αλλαγής, που εισπράττουμε από την επαφή μας με τον κόσμο σε κάθε γειτονιά του Αιγάλεω. Ένα μήνυμα νίκης και εντολής ανατροπής της σημερινής τραγικής κατάστασης που βιώνουμε όλοι από την εφαρμογή των καταστροφικών μνημονιακών πολιτικών σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο.

Ένα μήνυμα αισιοδοξίας ότι αυτές οι πρωτόγνωρες τριπλές εκλογές θα αποτελέσουν την αφετηρία για την αλλαγή πορείας και την ανάκαμψη της χώρας, της Αττικής, της πόλης μας.

Ένα μήνυμα που μαζί μπορούμε να κάνουμε πράξη.

Βρισκόμαστε σήμερα εδώ μπροστά σας και ζητάμε όχι μόνο την ψήφο σας, αλλά και την ουσιαστική συμβολή σας, την απαραίτητη συμμετοχή σας για να μεταφερθεί αυτό το μήνυμα σε κάθε γωνιά της πόλης, σε κάθε κάτοικό της. Γιατί έτσι μόνο μπορεί να γίνει πράξη.

Με πρώτο βήμα την ψήφο σας στην «Ανάπλαση» στις κάλπες της Κυριακής και επόμενο την πιστοποίηση της ανατροπής στις τριπλές κάλπες την επόμενη Κυριακή.

Και το ζητάμε από σας, γιατί γνωριζόμαστε καλά, πολλά χρόνια. Γιατί μας δένουν κοινοί αγώνες και δράσεις αντίστασης, κοινές προσπάθειες δημιουργίας και σημαντικά έργα.

Γιατί σε αυτή την ιστορική παράταξη, που έχω την τιμή σήμερα να είμαι επικεφαλής, δεν απαιτούνται διαπιστευτήρια για τη συνεισφορά της στην πόλη. Τα διαπιστευτήριά της είναι ορατά σε κάθε γωνιά της πόλης.

Είναι μια παράταξη με τις ρίζες της στην προδικτακτορική περίοδο, του καλύτερου δήμαρχου που πέρασε από την πόλη, του Σταύρου Μαυροθαλασσίτη. Μια παράταξη που είναι φυσική συνέχεια της καλύτερης μεταπολιτευτικής δημοτικής περιόδου, με δήμαρχο το Γιάννη Μυστακόπουλο. Γιατί οι άνθρωποί της έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο, ώστε ο οικισμός να γίνει δήμος, ένας δήμος με σημαντικές κοινωνικές υποδομές, υπηρεσίες και παροχές, που δυστυχώς πολλές από αυτές τα τελευταία χρόνια υποβαθμίστηκαν.

Και αυτό αποτυπώνεται στα ονόματα που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο, στα ονόματα που το στηρίζουν.

Αυτή η κληρονομιά μας είναι το εχέγγυο για το μέλλον μας αλλά και οι αλυσίδες της ευθύνης μας για την πόλη.

Δυστυχώς, για άλλη μία φορά είμαστε η μόνη παράταξη με συγκεκριμένο πρόγραμμα για την πόλη,  που καταθέτει συγκεκριμένες πολιτικές δεσμεύσεις και ιεραρχήσεις, που θα σας αναφέρω στη συνέχεια.




Όλες οι προτάσεις μας και το πρόγραμμά μας θα μπορούσαν να συμπυκνωθούν στο τρίπτυχο: Αιγάλεω πόλη κοινωνικής αλληλεγγύης – Συμμετέχουμε-αλλάζουμε τον εαυτό μας και την πόλη μας-Με δημοκρατία και σχέδιο βιώσιμης τοπικής ανάπτυξης.

Ένα πρόγραμμα που στοχεύει στη διαμόρφωση προϋποθέσεων για τη βελτίωση των όρων ζωής και την αύξηση δυνατοτήτων και ευκαιριών στη νέα γενιά της πόλης μας, που οδηγείται στη μετανάστευση και στον εργασιακό μεσαίωνα. Χωρίς ψευδαισθήσεις βέβαια, ότι αυτά τα προβλήματα θα μπορούν να λυθούν σε τοπικό επίπεδο, απαιτούνται κεντρικές πολιτικές αλλαγές.

Είναι στο χέρι μας να δείξουμε με την ψήφο μας ότι θέλουμε δημοκρατικές αλλαγές πολιτικής, ενίσχυσης του κοινωνικού κράτους και του βιοτικού επιπέδου της κοινωνίας, των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων. Υπάρχει ανάγκη να δοθεί μήνυμα που θα επιβάλλει προτεραιότητα στην καταπολέμηση της ανεργίας, ιδιαίτερα στους νέους, της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού. Που θα θέτει φραγμούς στη διαδικασία εκποίησης της δημόσιας περιουσίας και της ραγδαίας φτωχοποίησης των μεσαίων στρωμάτων και των μισθωτών που οι μνημονιακές πολιτικές επιτάσσουν. Σε ό,τι μας αφορά στο τοπικό επίπεδο, η διατήρηση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα των υπηρεσιών και η κάλυψη των αναγκών με θέσεις σταθερής και πλήρους απασχόλησης αποτελούν την πρώτη πολιτική μας προτεραιότητα. Η διεκδίκηση εφαρμογής του συντάγματος και η απόδοση των θεσμοθετημένων πόρων στην αυτοδιοίκηση (40.000.0000 λιγότερα την τετραετία, περίπου 7,5 εκατ. Ευρώ επιπλέον θα έπρεπε να πάρει το Αιγάλεω το 2014 με βάση το σημερινό μας ΑΕΠ) που οι κυβερνήσεις των μνημονίων και των μεσοπροθέσμων παρανόμως παρακρατούν και έτσι με σχέδιο οδηγούν σε διάλυση και ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών και υπερφορολόγηση των πολιτών. Η προσπάθεια εφαρμογής της συνταγματικής νομιμότητας απαιτεί την οικοδόμηση ενός μετώπου κοινωνίας-εργαζομένων και αυτοδιοίκησης σε τοπικό, περιφερειακό, εθνικό επίπεδο με τις απαραίτητες ευρωπαϊκές διασυνδέσεις. Αυτή η προσπάθεια αποτελεί και την πρώτη μας δέσμευση απέναντί σας. Γνωρίζοντας παράλληλα, ότι η ταχύτητα εφαρμογής του ολοκληρωμένου προγράμματός μας εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τις αλλαγές σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο και από τον βαθμό συμμετοχής της κοινωνίας στη λήψη και την υλοποίηση των αποφάσεων που την αφορούν. Με αυτή την προσέγγιση, την τρέχουσα δημοτική περίοδο, αξιοποιώντας τοπικούς, περιφερειακούς, εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους.




Δεσμευόμαστε να συνδιαμορφώσουμε με τους φορείς της πόλης, τις πρωτοβουλίες πολιτών, την Εκκλησία, τους επαγγελματίες και τον επιχειρηματικό κόσμο, το μέλλον του Αιγάλεω ως πόλης κοινωνικής αλληλεγγύης, όπου ο κάθε κάτοικος θα έχει στέγη, τροφή, νερό και ρεύμα.

Δεσμευόμαστε να βελτιώσουμε την καθημερινή  ζωή της πόλης, με την αναβάθμιση των υπηρεσιών και των προγραμμάτων πρόνοιας, φύλαξης παιδιών και στήριξης ηλικιωμένων (παιδικοί σταθμοί, ΚΑΠΗ, Βοήθεια στο Σπίτι κλπ.).

Με την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών και δρομολογίων καθαριότητας, μέσα από μια ολοκληρωμένη μελέτη διαχείρισης σε τοπικό επίπεδο, σε συνάρτηση με τη μείωση του όγκου λόγω κρίσης και  την κατασκευή τοπικού ΣΜΑ Δήμου Αιγάλεω και Δήμου Αθηναίων 400 τόνων, στον Ελαιώνα. Με την προώθηση προγραμμάτων πρόληψης, διαλογής στην πηγή, ανάκτησης και ανακύκλωσης, που μπορεί να χρηματοδοτηθούν από περιφερειακούς, εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους, καθώς και από μια κοινωνικά δίκαιη αναδιάρθρωση των δημοτικών  τελών (εμβαδομέτρηση στον χώρο του Ελαιώνα, στα μεγάλα πολυκαταστήματα, τις τράπεζες και τα σούπερ μάρκετ κλπ.). από την εκ νέου επιβολή του τέλους περιβαλλοντικής βελτίωσης (σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΣτΕ),  αλλά και από πόρους του νέου ΕΣΠΑ (ΣΕΣ), σε συνδυασμό με τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και νέων τεχνολογιών.

Με τον καθαρισμό, τον φωτισμό, τη φύλαξη και την αραίωση του Άλσους. Την εφαρμογή  προγραμμάτων «πρασινίσματος» δημόσιων κτιρίων και χώρων. Την ανθοφύτευση πλατειών και την κοπή δέντρων, την ενίσχυση του περιμετρικού πρασίνου και φυσικά τις αναπλάσεις πλατειών που προγραμματίζουμε (ενοποίηση μετρό – πλ. Εσταυρωμένου, Λάρνακος κλπ.). Ιδιαίτερη σημασία και προτεραιότητα δίνουμε στη διατήρηση του ισοζυγίου πρασίνου και στην ενοποίηση μεγάλων χώρων πρασίνου από τις πράξεις εφαρμογής στον Ελαιώνα και στην περιοχή Γιούλα.

Με την  άμεση εξυπηρέτηση πολιτών και επιχειρήσεων, βάσει ενός νέου και αποτελεσματικού οργανογράμματος, με τη δημιουργία τουλάχιστον ενός ακόμα ΚΕΠ και τη λειτουργία γραφείου στήριξης της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες.

Με την εξασφάλιση της δυνατότητας πρόσβασης και προσπέλασης σε υπηρεσίες και δημόσιους χώρους όλων των κατοίκων (ΑΜΕΑ, υπερήλικες,άτομα με κινητικά προβλήματα κλπ.), με την αξιοποίηση των τεχνολογιών αιχμής και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και ένα δίκτυο πεζοδρόμων και ποδηλατοδρόμων από την εφαρμογή της μελέτης «Βιώσιμη κινητικότητα». Με την απελευθέρωση του δημόσιου χώρου από τις αυθαίρετες καταλήψεις και την αισθητική αναβάθμιση πλατειών και πεζοδρόμων, με την εφαρμογή του νέου κανονισμού κοινοχρήστων χώρων για την αρμονική συνύπαρξη  επιχειρήσεων και κατοίκων, προκειμένου να επιτευχθεί η βιώσιμη λειτουργία της πόλης.

Με την εκ νέου δημιουργία νομικού προσώπου αθλητισμού και πολιτισμού που θα οδηγεί στην ενίσχυση σωματείων, συλλόγων, συλλογικοτήτων και δημιουργών, την αναβάθμιση και ουσιαστική λειτουργία των αθλητικών χώρων (παρκέ στο κλειστό του πρώην Πολυκλαδικού, κουβέρτα στο Κολυμβητήριο, βελτίωση υφιστάμενων εγκαταστάσεων κλπ.) και των  πολιτιστικών χώρων (Ελληνικό Μολύβι, Τιτάν  κ.λπ.), των δράσεων και ενεργειών,  την επαναλειτουργία του Εικαστικού Εργαστηρίου και των προγραμμάτων πολιτισμού, την ανασυγκρότηση της Φιλαρμονικής και την ανάδειξη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Δεσμευόμαστε να σχεδιάσουμε το μέλλον για τη βιώσιμη ανάπτυξη της πόλης, με την ανάδειξη του κεντροβαρικού χαρακτήρα της πόλης, τη διεκδίκηση μετατροπής της σε κέντρο καινοτομίας λόγω των δύο ΤΕΙ και των μητροπολιτικών χρήσεων. Προτεραιότητά μας να λειτουργήσει και ως πόλος τουριστικός και προορισμός πολιτισμού, με την προσέλκυση κοινού από την αξιοποίηση των ιστορικών στοιχείων της Ιεράς Οδού (γέφυρα και αρχαίο ίχνος), την ανάδειξη των υπόγειων στοών του Μπαρουτάδικου (ως μνημείο βιομηχανικού πολιτισμού), την ανάπλαση και ανάδειξη στο Μερκάτη του πάρκου ελαιών, του αρχαίου αττικού Ελαιώνα και του βυζαντινού ναού του Αγ. Ιωάννη και, τέλος, με τη διεκδίκηση κατασκευής και λειτουργίας ανοικτού Μητροπολιτικού Πανεπιστημίου και Μουσείου Ιεράς Οδού από τα ευρήματα των ανασκαφών του μετρό. Η προτεινόμενη ενοποίηση των πλατειών Εσταυρωμένος – Ελ. Βενιζέλος (Μετρό) παράλληλα με την αισθητική αναβάθμιση (αρχιτεκτονικοί περιορισμοί σε πινακίδες και τραπεζοκαθίσματα, υπογειοποίηση καλωδίων ΔΕΗ κλπ.)  και την ανάπλαση  με ενίσχυση πρασίνου, θα βελτιώσει την εικόνα στο κέντρο.

Επιπρόσθετα, η  διεκδικούμενη υποβάθμιση της Ιεράς Οδού, η άμεση επικαιροποίηση της συγκοινωνιακής μελέτης με βάση τις τρεις στάσεις Μετρό,  η επανενεργοποίηση της Δημοτικής Συγκοινωνίας και για τη σύνδεση των αρχαιολογικών ευρημάτων της Ιεράς οδού, με το Μπαρουτάδικο και το κτήμα Μερκάτη και τις νέες χρήσεις στον Ελαιώνα, η  άμεση αποκατάσταση της λεωφορειακής σύνδεσης με το Λιούμη και το Χαϊδάρι, το δίκτυο πεζοδρόμων και ποδηλατοδρόμων  και η κατασκευή γκαράζ για κατοίκους  σε περιοχές του Δήμου που θα υποδείξει η νέα μελέτη για τη «βιώσιμη κινητικότητα», θεωρούμε ότι θα αναζωογονήσουν τη λειτουργία του ιστορικού και των περιφερειακών εμπορικών κέντρων.

Προτεραιότητα στο πρόγραμμά μας παραμένει η επικαιροποίηση της μελέτης  χρήσεων γης με βάση τα νέα δεδομένα  (σταθμοί μετρό, χωροθετήσεις  στον Ελαιώνα - ΚΣΥΛ, ΣΜΑ, Τέμενος κλπ.) και αιχμή την αποτροπή δυνατότητας κατασκευής νέων πολυκαταστημάτων τύπου Mall στα όρια του Δήμου, παράλληλα με τη διεκδίκηση  της απαγόρευσής τους  στην ευρύτερη περιοχή και τη μεταφορά τους εκτός πόλης.

Δεσμευόμαστε να κάνουμε πραγματικότητα την τοπική δημοκρατία, με την ουσιαστική συμμετοχή των πολιτών στη λήψη και την εφαρμογή των αποφάσεων. Έχουμε καταθέσει δέσμη προτάσεων αναβάθμισης υπαρχουσών δομών και δημιουργίας νέων τόσο αντιπροσωπευτικής όσο και άμεσης δημοκρατίας (Επιτροπή Διαβούλευσης, συμβούλια μεταναστών, Συμπαραστάτης του Δημότη, τοπικά δημοψηφίσματα, συμμετοχικός προϋπολογισμός, διαμερισματικά συμβούλια, συνελεύσεις γειτονιάς κλπ.).



Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Σ’ αυτές τις εκλογές η πόλη έχει για πρώτη φορά τόσο πολλές επιλογές. Συμμετέχουν οκτώ συνδυασμοί. Δεν αμφισβητούμε τις καλές προθέσεις κανενός, εκτιμάμε και δεν μηδενίζουμε προσπάθειες που καταβλήθηκαν και καταβάλλονται απ’ όλες τις διοικήσεις, αλλά και ατομικά από συμβούλους για τη βελτίωση της πόλης. Δεν παραγνωρίζουμε τις δυσκολίες και πάντα τοποθετούμαστε στα ζητήματα με τεκμηριωμένες προτάσεις, στην κατεύθυνση της βελτίωσης της κατάστασης και της επίλυσης των προβλημάτων. Δείτε τις παρεμβάσεις μας, που μπορείτε να αναζητήσετε στο διαδίκτυο, για του λόγου το αληθές.

Αλήθεια, όμως, μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για την πόλη κάποιο από τα διάδοχα σχήματα της παράταξης Καλογερόπουλου, που με τη ρουσφετολογική πολιτική της υπερχρέωσε το δήμο; (22.000.000 € δάνεια για λειτουργικές δαπάνες την οκταετία – 8.200.000€ θα είναι οι υποχρεώσεις του δήμου το 2018 μόνο από τα δάνεια της περιόδου Καλογερόπουλου, σύμφωνα με την έκθεση του ορκωτού λογιστή)

Μπορεί άραγε να είναι η καλύτερη επιλογή, η σημερινή εικόνα της πόλης, «έργο» της παραπαίουσας διοίκησης Καρδαρά, που στο σημερινό ψηφοδέλτιό της συμμετέχουν οι 6-7 από τους 25 δημοτικούς συμβούλους αυτής της περιόδου, με τουλάχιστον 10 να έχουν διαχωρίσει ανοιχτά πολιτικά τη θέση τους ή να συμμετέχουν σε άλλες παρατάξεις; Διαβάστε την κριτική τους, εμείς είμαστε λιγότερο οξείς.

Ή μήπως μπορεί να είναι επιλογή ο μονότονος, παντός καιρού, ισοπεδωτικός καταγγελτικός λόγος της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με την κα Δάγκα; Η λογική του «αν δεν γίνουν όλα όπως θέλουμε, ό,τι και αν γίνει είναι σχεδόν τίποτα», με κυρίαρχη πρακτική όχι την ενωτική προωθητική σύνθεση, αλλά τη στεγανοποίηση των διαφορών;

Μπορεί αυτές οι επιλογές να ενώσουν την πόλη, να κινητοποιήσουν δυνάμεις για την αποτροπή και την ανατροπή της ανθρωπιστικής καταστροφής; Για την βιώσιμη ανάπτυξη της;

Ισχυριζόμαστε ότι καλύτερη επιλογή της πόλης είναι το πρόγραμμα και το ψηφοδέλτιο της «Ανάπλασης». Συγκρίνετέ τα με οποιοδήποτε άλλα.

Της παράταξης που έχει ως αρχή και το πράττει: «εχθροί μας είναι μόνο τα προβλήματα και οι πολιτικές που τα δημιουργούν».

Της παράταξης που ανέδειξε έγκαιρα όλα τα μεγάλα ζητήματα στο δημοτικό συμβούλιο (ΚΣΥΛ, ΣΜΑ, Τέμενος, διαχείριση απορριμμάτων, διατήρηση νοσοκομείου Λοιμωδών, υπεράσπιση της δημόσιας παιδείας, εναντίωση στην ιδιωτικοποίηση του νερού, αποτροπή κατασκευής του mall του Βωβού και του mall στην Πεταλούδα κλπ.).

Της παράταξης που βρέθηκε δίπλα στους αγώνες των εργαζομένων και της κοινωνίας για την υπεράσπιση των δημόσιων αγαθών, της παιδείας και της υγείας, των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων, της προστασίας του δημόσιου χώρου.

Της παράταξης που μπορεί να ενώσει την πόλη, γιατί θεωρεί ότι όλοι ή σχεδόν όλοι οι κάτοικοι της πόλης μας έχουμε κοινά συμφέροντα, ανήκουμε στο 99% και οι αντίπαλοί μας είναι το 1% οι μεγαλοτραπεζίτες και μεγαλοκαρχαρίες που απομυζούν τον παγκόσμιο πλούτο και γι’ αυτό μπορούμε να τους νικήσουμε.



Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Δε χρωστάμε τίποτε σε κανένα, δε θέλουμε να μας χρωστάει κανένας. Δε θέλουμε πελάτες, θέλουμε ενεργούς πολίτες. Γι’ αυτό δεν επαιτούμε την ψήφο, απαιτούμε να είμαστε ψήφος επιλογής.

Η πόλη  και η πατρίδα μας έχουν περάσει πολύ πιο δύσκολα. Μαζί μπορούμε και πάλι να τις ξαναστήσουμε στα πόδια τους. Έχουμε σήμερα δυνατότητα με την τριπλή επιλογή.

Δώστε με την ψήφο σας το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό στον πρώτο γύρο στην Ανάπλαση, κάντε τη σίγουρη πρωτιά μας, βεβαιότητα τελικής νίκης. Διαλύστε με την ψήφο σας τα σχέδια αλλοίωσης του ρεύματος αλλαγής στο δεύτερο γύρο, που εκπονούν από τώρα στο παρασκήνιο, μικρά και μεγάλα συμφέροντα, που ενοχλούνται από την επιβολή θεσμοθετημένων όρων και ελέγχων της λειτουργίας τους, που ενοχλούνται από το βάρος που θα αναλάβουν από την εφαρμογή μιας κοινωνικά δίκαιης δημοτικής, οικονομικής και χωροταξικής πολιτικής.

Δεν απαντάμε στην καταιγίδα ψεύδους, παραπληροφόρησης και λάσπης που δεχόμαστε από πολυποίκιλα πολιτικά και οικονομικά κέντρα. Δείχνουν τον πανικό τους.

Έχουμε εμπιστοσύνη στις θέσεις μας, έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση των πολιτών.

Γίνετε οι αγγελιαφόροι του μηνύματος αλλαγής, δώστε μαζί μας τον αγώνα μέχρι την τελική νίκη στην επόμενη Κυριακή. Ραντεβού την επόμενη Παρασκευή σ’ αυτό το χώρο στις 8.

Καλή δύναμη, Καλό αγώνα.