-

-

5 Μαΐ 2020

ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 5.5.2020

4.5.2020

Θέσεις για τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της 5/5/2020

Προς Οικονομική Επιτροπή
Συμφωνούμε στα 5 πρώτα θέματα και το εκτός ημερησίας διάταξης.
Στο 6ο θέμα: Σχετικά με την προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού για τηλεδιασκέψεις, μετά την ενημέρωσή μας, προτείνουμε ως χώρο τηλεδιασκέψεων τον χώρο της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου. Μας δίνεται η ευκαιρία άμεσα με δαπάνες επιχορηγούμενες να αναβαθμίσουμε και να εκσυγχρονίσουμε την αίθουσα που παρουσιάζει σημαντικά λειτουργικά προβλήματα. Η δέσμευση χώρου στον 3ο όροφο όπου δεν επαρκεί ούτε για τη λειτουργία της Διοίκησης, είναι ανεπαρκής και αποσπασματική.
Στο 7ο θέμα: Σχετικά με τη διοικητική αποβολή του Συλλόγου «Πόλις Αιγάλεω» από το χώρο κάτω από την κερκίδα της οδού Κοραή στο στάδιο Στ. Μαυροθαλασσίτης, έχουμε εκφράσει την αντίθεσή μας και πιστεύουμε ότι είναι μια κίνηση επίδειξης δύναμης από τη διοίκηση μια που το αρμόδιο όργανο για να αποφασίσει είναι το Δημοτικό Συμβούλιο. Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου έχει παραχωρηθεί ο χώρος στο συγκεκριμένο σύλλογο. Με δεδομένο δε, την εκφρασμένη αντίθεση τουλάχιστον της παράταξης  «Αιγάλεω Νέα Εποχή» καλούμε τη Διοίκηση να αποσύρει το θέμα και να το συζητήσουμε στην πρώτη δημόσια και όχι δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Θα πρέπει να επισημανθεί ότι είναι απορίας άξιον γιατί δεν χρησιμοποιούμε ηλεκτρονικές εφαρμογές για τηλεδιάσκεψη με συμμετοχή όλων των συναδέλφων του Δημοτικού Συμβουλίου μέχρι σήμερα, όταν σαν Δήμος επαιρόμαστε για τα πρωτοποριακά προγράμματά μας στις νέες τεχνολογίες.