-

-

21 Μαΐ 2014

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ 20052014 - Δήλωση Δ. Μπίρμπα για τα αποτελέσματα της Α' Κυριακής

Ευχαριστούμε θερμά τον λαό του Αιγάλεω που έκανε το πρώτο βήμα και έδωσε καθαρή νίκη, στον πρώτο γύρο, στην Ανάπλαση και στον Δημήτρη Μπίρμπα, υπερδιπλασιάζοντας το ποσοστό των προηγούμενων εκλογών, φέρνοντας το ψηφοδέλτιό μας στην πρώτη θέση.

Η πορεία μας θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Κυριακή, δίνοντας μήνυμα αλλαγής και ανασυγκρότησης, δημιουργίας, συμμετοχής και αλληλεγγύης, με την υπερψήφιση των προτάσεων που κατέθεσαν η Ανάπλαση και ο Δημήτρης Μπίρμπας για το μέλλον της πόλης.
Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους των άλλων συνδυασμών για το υψηλό επίπεδο, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, στον προεκλογικό αγώνα. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να το διασφαλίσουμε και πάλι.

Απευθύνουμε δημόσια πρόσκληση στον συνυποψήφιό μας Γιάννη Γκίκα για ανοιχτή δημόσια συζήτηση, όπου επιθυμεί, ώστε να γίνει γνωστό πού συμφωνούμε και πού διαφωνούμε για την πόλη μας.

Πορευθήκαμε και πορευόμαστε έχοντας σαν αντίληψη ότι «εχθροί μας είναι τα προβλήματα της πόλης και οι πολιτικές που τα δημιουργούν».

Έτσι θα συνεχίσουμε από όποια θέση κι αν μας ορίσει ο κυρίαρχος λαός της πόλης μας.

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το Αιγάλεω πόλη κοινωνικής αλληλεγγύης. Συμμετέχοντας, αλλάζουμε τον εαυτό μας και την πόλη μας.