-

-

27 Μαΐ 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 20140526 - ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜ. ΜΠΙΡΜΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Ακολουθεί η δήλωση του επικεφαλής της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ και νέου δήμαρχου Αιγάλεω Δημήτρη Μπίρμπα, σχετικά με τα αποτελέσματα των εκλογών της 25ης Μαΐου 2014:

Το εκλογικό αποτέλεσμα στο Αιγάλεω, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα του β΄ γύρου των Δημοτικών, της Περιφέρειας Αττικής και των Ευρωεκλογών, αποτελεί ένα σαφές μήνυμα αλλαγής και ανατροπής.
Παράλληλα και εντολή εφαρμογής - από μια μεγάλη λαϊκή πλειοψηφία της πόλης που υπερβαίνει κομματικά και παραταξιακά όρια - του προγράμματος μας για υπεράσπιση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα των υπηρεσιών, του δημόσιου χώρου και του δημόσιου συμφέροντος. 
Για το Αιγάλεω πόλη κοινωνικής αλληλεγγύης, της τοπικής δημοκρατίας και του κοινωνικού ελέγχου, της ισονομίας και της διαφάνειας, της σχεδιασμένης βιώσιμης τοπικής ανάπτυξης με κοινωνικά δίκαια τοπική, δημοσιονομική και χωροταξική πολιτική.
Αποτέλεσμα λαϊκής επιβράβευσης της αρχής μας, που εφαρμόζεται είτε είμαστε Διοίκηση είτε αντιπολίτευση, ότι: «εχθροί μας είναι μόνο τα προβλήματα της πόλης και οι πολιτικές που τα δημιουργούν».
Δημήτρης Μπίρμπας