-

-

29 Σεπ 2014

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ. ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ
ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Αρμόδια: Νικολάου Ελένη

Τηλ.: 213 2044849



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

            Το Αλληλέγγυο Φροντιστήριο του Δήμου Αιγάλεω ξεκίνησε τα μαθήματα για το σχολικό έτος 2014-2015 τη Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου στο 4ο ΓΕΛ (Ιερά Οδός 306). Λειτουργεί καθημερινά τις απογευματινές ώρες για μαθητές της Γ' Λυκείου που χρειάζονται ενισχυτική διδασκαλία στις τρεις κατευθύνσεις, Θεωρητική, Θετική, Τεχνολογική. Έχει δημιουργηθεί επίσης ένα τμήμα για μαθητές των ΕΠΑΛ σε δύο βασικά μαθήματα, Έκθεση και Μαθηματικά.
            Η δράση αυτή παρέχεται δωρεάν για τρίτη συνεχή χρονιά από εθελοντές καθηγητές, στα πλαίσια της ενίσχυσης της κοινωνικής αλληλεγγύης στον Δήμο μας. Συμμετέχουν επίσης εθελοντικά συνδημότες μας στη γραμματειακή υποστήριξη του φροντιστηρίου.
            Από τους μαθητές που παρακολούθησαν τα μαθήματα την προηγούμενη σχολική χρονιά 2013-2014, το 52% πέρασε σε σχολές ΑΕΙ-ΤΕΙ (Πολυτεχνείο, ΤΕΦΑΑ, Πληροφορική, Οικονομικό, Πολιτικό Νομικής, Μουσικών Σπουδών, Νοσηλευτική, Γεωπονική κ.λπ).

            Θέλουμε να συγχαρούμε όλους τους επιτυχόντες μαθητές μας για τη σοβαρή και αξιέπαινη προσπάθεια τους και να τους ευχηθούμε καλή πρόοδο και κάθε επιτυχία στους στόχους και στα όνειρα τους.