-

-

10 Ιουν 2023

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΑΛΣΗ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

 

 
 
Την Τρίτη 6 Ιουνίου διεξήχθη η τελική φάση του Τουρνουά Ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων στο γήπεδο «Στ. Μαυροθαλασσίτης». Συνδιοργανώθηκε από το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου και την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αιγάλεω.
Συμμετείχαν συνολικά 14 Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας.
Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του μεγάλου ποδοσφαιριστή του Αιγάλεω Τάκη Μαρκόπουλου.
Συγχαρητήρια
αξίζουν σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους ποδοσφαιρικούς αγώνες!
Χαρήκαμε τους αγώνες και χειροκροτήσαμε τις προσπάθειες όλων των μαθητών/τριών.
Άλλωστε, πέρα από την απόδοση και το τελικό αποτέλεσμα που και καλοδεχούμενα είναι και σημαντικά, αυτό που μετράει πρωτίστως είναι η συμμετοχή και η προσπάθεια, κυρίως σε αυτές τις ηλικίες.
Μετράει η εμπέδωση των αθλητικών ιδεωδών.
Μετράει η ευγενής άμιλλα και το δίκαιο παιχνίδι.
Συγχαρητήρια
στους διοργανωτές, την Ένωση ΈΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ, τους Συλλόγους Γονέων των συμμετεχόντων σχολείων αλλά και τους υπεύθυνους του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Αιγάλεω.
Συγχαρητήρια φυσικά αξίζουν οι συνοδοί, γονείς και εκπαιδευτικοί, κυρίως οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής που ανέλαβαν και την προετοιμασία των ομάδων αλλά και οι Διευθυντές/ντριες των σχολείων.
Σημαντική για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων ήταν η συμβολή της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. που ανέλαβε την υγειονομική κάλυψη του Τουρνουά, όπως επίσης και των εθελοντών διαιτητών.
Από την ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΙΓΑΛΕΩ , κύπελλα και μετάλλια στα παιδιά έδωσαν ο επικεφαλής Δημήτρης Μπιρμπας Dimitris Birbas και η Δημοτική Σύμβουλος Γιάννα Χριστογλου Gianna Xristoglou. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο γραμματέας Θοδωρής Κατσωνοπουλος Theodoros Katsonopoulos και τα μέλη της Γραμματείας Φώφη Τασία Fofi Tasia και Μάκης Ζάχαρης Makis Zacharis.

Φωτογραφικό υλικό στο παρακάτω σύνδεσμο

https://www.facebook.com/anaplasiegaleo/posts/649710063868985?ref=embed_post