-

-

22 Μαρ 2009

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΟΝ «ΗΛΥΣΙΑΚΟ»

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΙΓΑΛΕΩ»
Το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγάλεω ,στις 19 Μαρτίου 2009, συζήτησε τις πρωτοβουλίες της επιτροπής φιλάθλων για την σωτηρία της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ ,την απαλλαγή της από την «οικογένεια Μητρόπουλου» και την διατήρηση των ιστορικών χρωμάτων και του σήματός τη. Το Δημοτικό Συμβούλιο ομόφωνα στηρίζει την επιτροπή .
Η διοίκηση Καλογερόπουλου όμως, συλλαμβάνεται άλλη μια φορά ψευδόμενη ( όπως σε πυλώνες ΔΕΗ ,κατασκηνώσεις Ραφήνας ,γήπεδο, προσλήψεις κτλ.)
Η επιτροπή καταθέτει έγγραφο – ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΗΡΙΟ της διοίκησης με ημερομηνία 13/08/08 του γηπέδου στον «ΗΛΥΣΙΑΚΟ» ( και αυτή ομάδα ιδιοκτησίας « οικογένειας Μητρόπουλου») , που για να το λάβει από την ΕΠΑΕ , η επιτροπή αναγκάστηκε προσφύγει σε εισαγγελική εντολή.
Για 7 μήνες η διοίκηση Καλογερόπουλου σε αλλεπάλληλες ερωτήσεις της παράταξης μας και της υπόλοιπης αντιπολίτευσης , δήλωνε ότι δεν έχει δώσει καμία παραχώρηση στον «ΗΛΥΣΙΑΚΟ» , τα ίδια είχε πει και στους φιλάθλους.
Παράλληλα ο κ.Δήμαρχος, δήλωνε έκπληκτος όταν τον ρωτήσαμε , προ μηνός στο Δημοτικό Συμβούλιο, με τίνος την άδεια στο βοηθητικό ,επί της οδού Εδέσσης, προπονείται ο «ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ» .Σημειώνουμε ότι και στις δυο περιπτώσεις απαιτείται απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιου που ποτέ δεν πάρθηκε.
Τέλος, το Δημοτικό Συμβούλιο διαλύθηκε από την διοίκηση για να μην παρθεί απόφαση, στην πρόταση της αντιπολίτευσης, για άμεση ανάκληση του εγγράφου και απαγόρευση χρήσης από τον «ΗΛΥΣΙΑΚΟ» , τόσο στο στάδιο «Στ.Μαυροθαλασσίτης» , όσο και του βοηθητικού.
Είναι γνωστές οι διαχρονικές σχέσεις σχέσεις αίματος της σημερινής διοίκησης με την « οικογένεια Μητρόπουλου» ( πρόεδρος ,αντιπρόεδρος, στελέχη διοίκησης της ΠΑΕ στην ιδιοκτησία τους) Δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι .Μας θλίβει όμως ιδιαίτερα η κατάληξη , σημαντική Δημοτική περιουσία να νέμεται ανεξέλεγκτα από ποδοσφαιρικές επιχειρήσεις του αυτού ανθρώπου , ερήμην του Δημοτικού Συμβούλιου.
Καλούμε την Διοίκηση Καλογερόπουλου να κόψει ,έστω και τώρα τον ομφάλιο λώρο με το όχημα που χρησιμοποίησε για την κατάληψη της τοπικής εξουσίας το 2002, αποκαθιστώντας τα συμφέροντα της πόλης και της ομάδας , ανακαλώντας το παραχωρητήριο.