-

-

14 Μαΐ 2009

Συντονισμός δράσης δημοτικών συμβουλίων

Την Πέμπτη 14 Μαΐου, το Δ.Σ. του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ διοργάνωσε συνέντευξη Τύπου, με τη συνεργασία της αναγνωρισμένης από το Δημοτικό Συμβούλιο ΑΙΓΑΛΕΩ, Επιτροπής Σωτηρίας. Οι παριστάμενοι δημοτικοί σύμβουλοι και στελέχη δημοτικών παρατάξεων Ζωγράφου κυρία Καφατσάκη και κύριος Θεοδώρου, Αιγάλεω κ.κ. Χρήστος Καρδαράς, Δημήτρης Μπίρμπας και Θέμης Τζαβάρας:
1) Εξέφρασαν την κατηγορηματική αντίθεσή τους στην πιθανολογούμενη απόπειρα για τη συγχώνευση των ΠΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ και ΑΙΓΑΛΕΩ.
2) Συντάχθηκαν με τη βούληση των φιλάθλων και των δύο ομάδων να διατηρηθεί η προσωπικότητα και ιστορία ενός εκάστου.
3) Εξέφρασαν την ανησυχία τους για την ατολμία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Πολιτισμού και του Υφυπουργείου Αθλητισμού να λάβουν θέση και μέτρα για το πρόβλημα που ταλανίζει ένα χρόνο τώρα τις δυο συνοικίες, παρά τις εκφρασμένες δεσμεύσεις του κ. Υφυπουργού, και
4) Ζήτησαν από το Δ.Σ. του Ηλυσιακού την διατύπωση του αιτήματος που απευθύνεται στον Υφυπουργό Αθλητισμού, για την έκδοση ερμηνευτικής εγκυκλίου ή την προσθήκη του στο κατατεθέν νομοσχέδιο για τους Μεσογειακούς αγώνες, προκειμένου να αποτελέσει κοινό πλέον αίτημα των Δημοτικών Συμβουλίων και των δύο Δήμων.

Ανεξάρτητα λοιπόν από άλλα κριτήρια, προϋποθέσεις κ.λ.π. που θα απαιτούνται για την συγχώνευση ερασιτεχνικών σωματείων και Αθλητικών Ανώνυμων Εταιρειών, εμείς ζητάμε να είναι απαραίτητη προϋπόθεση, για τη συγχώνευση δύο ή περισσοτέρων Α.Α.Ε. καθώς και για την αλλαγή ονόματος, σήματος, έδρας, η σύμφωνη γνώμη των Γενικών Συνελεύσεων των αντίστοιχων ερασιτεχνικών σωματείων που ίδρυσαν τις Α.Α.Ε.