-

-

4 Ιουλ 2023

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ











 

Παρουσία του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΙΓΑΛΕΩ Δημήτρη Μπίρμπα, δημοτικών Συμβούλων και υποψηφίων μας, σε διάφορες πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες μέρες στην πόλη μας. 
 
- Στην «Επανεκκίνηση» της Χοροέκφραση Dance Studio, σε μια παράσταση με θέμα την Έμφυλη Βία, με την υπογραφή της Αναστασίας Γεωργαλά και της Σταυρούλας Ευθυμιάδου, στο κατάμεστο θέατρο «Αλέξης Μινωτής, όπου απολαύσαμε υπέροχες χορογραφίες των μικρών και μεγαλύτερων χορευτών/τριών αλλά και δικών μας ανθρώπων. 
 
- Στην παράσταση κλασικού και σύγχρονου των τμημάτων χορού του Δήμου Αιγάλεω στο πλαίσιο του Μαθητικού Φεστιβάλ 2023 στο «Αλέξης Μινωτής», με την υπογραφή της Ειρήνης Σπυριδάκου, όπου απολαύσαμε υπέροχες χορογραφίες.
 
- Στo BBQ PARTY του 2ου Συστήματος Προσκόπων που πραγματοποιήθηκε στο ΚΕΔΑΣΥ (πρώην 2ο Λύκειο), με πολύ κέφι, μουσική και χορό.
 
- Στο γλέντι που συνδιοργάνωσαν, στο προαύλιο του 3ου Γυμνασίου, η Ένωση Γονέων Αιγάλεω και το Χορευτικό Εργαστήρι «Οι Κύκλες», του πρωτεργάτη καθηγητή Φυσικής Αγωγής Μάνου Μαρκαντωνάκη, με παρόντα πολλά μέλη του συλλόγου, με ωραία παραδοσιακή μουσική, κέφι και χορό.
 
- Στην ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση του Σ.ΦΙ.Γ.Α. Ρυθμική Γυμναστική της Αιγαλιώτισσας Ολυμπιονίκη Εύας Χριστοδούλου, στο «Ελληνικό Μολύβι», όπου οι αθλήτριες των μαζικών τμημάτων του προαγωνιστικού και του αγωνιστικού τμήματος, μάγεψαν το κοινό με τις χορογραφίες που είχαν ετοιμάσει μαζί με τις προπονήτριες τους.
 
- Στο 2o Organ Donation Run 2023, που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Αιγάλεω και η Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχεύσεων, με τους δρομείς κάθε ηλικίας και τους εθελοντές της διοργάνωσης να στέλνουν ένα δυνατό μήνυμα για τη δωρεά οργάνων και ιστών. Ο Δημήτρης Μπίρμπας έκανε απονομή σε νεαρούς δρομείς.
 
- Στην εκδήλωση των Ακαδημιών του Αιγάλεω για τη λήξη της ποδοσφαιρικής περιόδου, όπου ο επικεφαλής Δημήτρης Μπίρμπας βράβευσε ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών.
 
- Στην παρουσίαση του βιβλίου ΜΑΡΙΚΑ ΝΙΝΟΥ-ΣΑΝ ΑΣΤΡΟ ΕΒΑΣΙΛΕΨΑ της Κατερίνας Τσιρίδου και Τάσου Κακλαμάνη στο Πνευματικό Κέντρο «Γ. Ρίτσος».
 
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές!