-

-

22 Οκτ 2008

Ο Δήμος Αιγάλεω σε πλήρες οικονομικό αδιέξοδο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Φίλε/Φίλη, συνδημότη/συνδημότισσα

Ο Δήμος του Αιγάλεω έχει περιέλθει σε τραγική οικονομική θέση από τους διαρκείς δανεισμούς του κ. Καλογερόπουλου και της παράταξης του, επιβεβαιώνοντας δυστυχώς, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις προηγούμενες ανακοινώσεις μας αλλά και τις τοποθετήσεις μας στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.

Ήδη ο κ. Δήμαρχος αδυνατεί να πληρώσει δεδουλευμένα των εργαζομένων σε προγράμματα όπως <<Βοήθεια στο σπίτι>>, Βρεφονηπιακοί σταθμοί και άλλα, οδηγώντας τους εργαζόμενους σε απόγνωση. Τα χειρότερα έπονται, μια και υπάρχει ο κίνδυνος να στερήσει από εκατοντάδες συνδημότες μας την συνέχεια των υπηρεσιών αυτών των προγραμμάτων.

Ο κ. Καλογερόπουλος είναι μόνο λόγια, ενώ οι πράξεις του είναι πάντα σύμφωνες με εκείνες της Νέας Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης του.

Ø Επειδή για πρώτη φορά στο Δήμο του Αιγάλεω δεν πληρώνονται δεδουλευμένα.

Ø Επειδή μόνο χρέη δημιουργεί και αδυνατεί να διοικήσει το Δήμο.

Ø Επειδή καταστρέφει ό,τι δημιούργησαν οι προηγούμενες Δημοτικές αρχές και παραπλανεί τον Αιγαλιώτικο λαό και τους εργαζόμενους.

Ø Επειδή κοροϊδεύει με προσλήψεις.

Ø Επειδή τσιμεντοποιεί ακατάπαυστα την πόλη, εξαφανίζει το πράσινο και άφησε τον Ελαιώνα στην τύχη του..

Ø Επειδή η καθαριότητα, η κοινωνική πολιτική, οι συντηρήσεις και τα έργα πάνε από το κακό στο χειρότερο, ενώ η αναπτυξιακή πρόταση είναι ανύπαρκτη.

Ø Επειδή άφησε την πόλη χωρίς χώρους στάθμευσης, ενώ υπήρχε μελέτη, δεν αγόρασε, αλλά και δεν αξιοποίησε ούτε ένα μέτρο γης.

ΒΑΛΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΟΥ- ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ!

Διεκδικώντας μια άλλη πορεία του Δήμου:

Δημοκρατική, Αποτελεσματική Διοίκηση, με διαφάνεια προς όφελος των οικονομικά αδύναμων κοινωνικών ομάδων και στρωμάτων.

Μια Διοίκηση που πρέπει να ακούει το Δημότη, να λύνει τα προβλήματα του, να κινείται σε τροχιά ανάπτυξης και όχι στασιμότητας και γυρίσματος προς τα πίσω.

Μια Διοίκηση αγωνιστική και συνεπή που θα βγάλει το Δήμο από την οικτρή οικονομική του κατάσταση.

Που θα αντιπαλεύει τις νεοφιλελεύθερες λογικές, θα διεκδικεί τους παρακρατημένους θεσμοθετημένους πόρους προς όφελος του κοινωνικού συνόλου κι όχι των ατομικών επιδιώξεων του καθένα.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΙΓΑΛΕΩ