-

-

22 Σεπ 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 20130922 (ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ)


ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΡΜΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ

Το απαράδεκτο γαϊτανάκι των αναβολών στην λειτουργία του σταθμού Μετρό «ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ» (στο Δημαρχείο Αιγάλεω) συνεχίζεται.
Ο Τερματικός Σταθμός θα έπρεπε να λειτουργεί από το 2008. Όμως, λόγω συμβάσεων SIEMENS για τα ηλεκτρομηχανολογικά, λόγω τάχα έλλειψης κονδυλιών και τελευταία λόγω τεχνικών προβλημάτων και ατελειών που ανακαλύφθηκαν τον Αύγουστο του 2013 !!!, θα λειτουργήσει, «θεού θέλοντος…» Νοέμβρη με Δεκέμβρη, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του Υπουργείου. Είναι τόσο σίγουρο όσο και οι διαβεβαιώσεις σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, 4-5 διαδοχικών υπουργών Δημοσίων Έργων. Εν τω μεταξύ έχουν κατασκευαστεί και εγκαινιαστεί 3-4 άλλοι σταθμοί. Η αντιμετώπιση του Αιγάλεω και της ευρύτερης περιοχής μας από τις κυβερνήσεις, ως «πίσω αυλή» και περιοχή κατοικίας πολιτών β΄ κατηγορίας συνεχίζεται επί δεκαετίες. Η ανοχή και η επιλογή μη σύγκρουσης, της προηγούμενης διοίκησης (Καλογερόπουλου) και της σημερινής (Καρδαρά), παρά τις συνεχείς προτάσεις μας για κινητοποίηση των φορέων της πόλης μας,  συνέβαλαν σε  αυτά τα αποτελέσματα. 
Έστω και τώρα, ας κινητοποιήσουμε την πόλη και τους όμορους Δήμους, που θα ωφεληθούν άμεσα (Χαϊδάρι, Αγία Βαρβάρα), με δυναμική διαμαρτυρία.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ (ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ) ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΤΡΟ «ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ» ΩΣ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΡΜΠΑΣ
Επικεφαλής
Δημοτικής Παράταξης
«ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΙΓΑΛΕΩ»